#171652
Anonym

I så fald tror jeg desværre ikke, at der er meget andet i kan gøre. Vi har selv opgivet huskøb nu efter de mange mærkværdige – og – syntes vi – uretfærdige afslag. Vi kigger nu efter et hus til leje og så må vi jo så spare endnu mere op således, at vi om et par år kan stå med 20% og dermed undgå bankerne.

Det vil være mit eneste råd til jer – fortsæt med at afdrage på gælden som du gør nu – og forøg opsparingen. Sørg for ikke at overse et eneste afdrag på gælden. Alternativt kan i bruge opsparingen på at afdrage yderligere på gælden, men hvis bankerne virkelig bedømmer jer på tidligere gæld hjælper det jo ikke så meget at være helt gældfri.

Forhåblig kommer vi snart ind i en periode hvor bankerne er mere villige til igen at låne penge ud så vi undgår disse mærklige afslag. Vi ville have været udmærket tilfreds, hvis vores afslag var begrundet i at husene vi kiggede på var for dyre til vores økonomi, men tværtimod sagde alle bankerne at økonomisk så det fint ut, men så var der lige de andre faktorer…

Held og lykke.