#171452
Schroder

Vil lige gøre opmærksom på, at det er også et hjem jeg køber. Altså jeg skal bo i båden fast.
Så jeg tænker på det som et “hus”. Derfor jeg har fundet en båd som “holder” sin pris.

Men betænksomt af jer, at fraråde mig at gå ud i “gæld” på baggrund af et lån. Men som beskrevet ikke råd jeg kan bruge til noget.

Og med hensyn til min vilje og økonomi, aå er jeg ikke rigtig den forkælet type, køre nu i en gammel Golf 1 fra 82, ingen lækker ting som mobil (den er fra 2004). Spare som sindsyg og har mens jeg har haft hus, kunne spare 200.000,- sammen ud over jeg betaler 9000,- om måneden til at afdrage mit lån hurtigere end beregnet. Har haft privat værksted ud over det til 2000,- om måneden. Så ja, jeg kan sagtens holde et skarp økonomisk linje.
For mig er penge ikke vejen til lykke, altså kan sagtens lave mange ting som gør mig lykkelig, men ikke koster penge. Altså typen der slæber min gamle 470jolle efter min Golf i hele dk og nyder frisk luft, svømning, cykling, løb, march træning, styrketræning og andet sport. Og det koster ikke lige så meget, som jer andres 2 gange ferie om året med familien til udlandet, samtalekøkken max 2år gammelt og jeres sølv/sort stationcar fra 2006 og frem. (Nå vi nu gerne må bruge fordomme som argumenter)