#171370
Schroder

Thsv
Goddag igen hr. Du er da til at regne med, med hensyn til konstruktiv svar. (Du hjalp også da jeg købte hus for 2 år siden, som nu er solgt)

Båd som andelsbolig:
hmm 7,5%.. Nordea har en rente på 6,5% i dette kvartal til bådlån. Men hvis man kunne få det godkendt som andelsbolig, så følger der vel også nogle rettigheder med. Kunne være spændende at undersøge.

Jo, det vil jeg mene den er. Jeg har altid gået efter hvad jeg har drømt om og når det har kostet penge, så har jeg sparet meget sammen for at købe uden at skulle låne. Så ja, spændende er det, men har ikke forgældet mig som mange af mine venner desværre har gjort.

Ja, mine forældre har faste ejendomme. Jeg vil da undersøge muligheden, mit eneste problem er, at jeg flyttede hjemmefra som 15årig og har stået på egne ben siden. Men igen, vil hellere skylde mine forældre penge, end bankerne.

Gæld på 750.000,-
Er rigtig meget for mig. Har beregnet på, at jeg kunne klare det, men problemet er, at jeg stadigvæk ikke vil sætte mig hårdere end, hvis jeg skulle komme ud for en ulykke, så skal jeg ikke gå på røv og albuer økonomisk.

Og Thsv, TUSEN tak for endnu en gang at komme med MEGET spiselige og konstruktive forslag. Jeg vil med det samme undersøge de muligheder som du har givet mig.

Tak..