#171030
pppede

Hansens

Sikke en uheldig sag.

Det kan selvfølgelig ikke afvises, at du har fået dårlig behandling af Danske Bank, men..

Din historik som bankkunde er jo desværre mildest talt elendig. Du har, som du selv skriver, tidligere haft problemer med forbrugslån og skattegæld. Derudover har du ret løse ansættelsesforhold, høj gæld, ingen ejerbolig og ingen a-kasse. Du er med andre ord ikke en særlig attraktiv kunde. Hav lige dette i mente inden du fyrer helt i flint.

Du skal tænke på, at banken ikke er en velgørende organisation, der reder trådene ud for folk, der har rod i deres økonomi. Det er og bliver folks eget ansvar. Banken bistår gerne med rådgivning og tilbyder en række produkter som fx finansiering, kassekredit og netbank. Banker løber gerne risici, men ikke med hovedet under armen. Og der er vel dybest set ingen, der har KRAV på at få stillet likviditet til rådighed?

Dog synes jeg det lyder MEGET mærkeligt, at pantet på motorcyklen ikke er slettet. Du optog i sin tid et lån til køb af motorcyklen, der blev tinglyst. Er denne gæld ude af verden? Hvis den er, så SKAL pantet også slettes. Anden gæld kan ikke umiddelbart gå ind og overtage pantet – om man så må sige. Det afhænger af din lånekontrakt. Har du stadig den?

Det lyder mest af alt, som om din sag med Danske Bank er gået i hårdknude. En løsning kunne være at skrive til kundehenvendelser@danskebank.dk, hvor du forklarer sagen en anelse mere nuanceret end du gør herinde. Jeg har indtryk af, at DB tager klager/kundehenvendelser meget seriøst, så det synes jeg du skal give en chance. En anden idé kunne være, at bede om en snak med anden rådgiver, hvis situationen ikke allerede er løbet helt af sporet.

Sidst bør jeg nævne, at jeg studiejobber i Danske Bank, men ikke som privatrådgiver, og altså udtaler mig helt og aldeles som privatperson.