#170954
Anonym

Det gør jo lidt af en forskel.. men hvis der er 14.000 tilovers hver måned efter alle udgifter til mad og forbrug.. så er der jo også rigeligt til ferie og biler. Det er en 158.000 om året. (Jeg forstår dog ikke hvorfor i ikke betaler mere af på jeres gæld hvis det er tilfældet det er der jo mere end rigeligt råd til)

Et nyt hus skal du nok stadig drømme videre om, det ville koste alt for meget at sælge det med så stort et tab der efterfølgende skulle finansieres som et forbrugslån. Men et par år hvor i kommer af med jeres anden gæld og ellers får betalt af på huslånet, så er der gode muligheder for det også.

I skylder stadig 850.000 mere væk end i har af værdier, men i har også gode muligheder for at betale det af. Det gør jer ikke til gode kunder.. men potentielt gode kunder set et par år frem. (God kunde = Høj gæld med sikkerhed, høj indkomst, og betalingsevne/vilje | Dårlig kunde = Høj gæld uden sikkerhed, lav indkomst og ingen betalingsevne/vilje – i er et sted imellem de to per dags dato, med pilen der peger i retning af den gode kunde)