#170494
Anonym

Det er Den Danske Bank og ja, jeg er nu kommet i RKI da jeg har fået et par store ekstra regninger jeg heller ikke har kunnet betale i min nuværende situation.
Jeg har aldrig tidligere været en dårlig betaler – tro det eller lad være, men det er bare gået rigtigt stærkt fra jeg mistede mit arbejde.
Grunden til at jeg ikke kan oprette en konto hos en netbank er, at jeg ikke har Visa/Dankort, men kun Master Direkt.. takket være Danske Bank og så kan jeg ikke godkendes til et Dankort åbenbart og hævekort har de ikke.
Den Danske Bank har igen lige hævet de sidste penge på min konto og jeg har kr. 23,- tilbage til d. 30/5.. til mad & alt til min lille pige og jeg.
Har igen ringet til kommune som siger at jeg bør flytte fra København til Ringsted da huslejen der er billigere. Skøn hjælp!
Forbrugerrådets gældsrådgivning siger, at jeg bare omgående skal sætte mine penge ind på en vens konto istedet, men det er der da ingen som har lyst til at blive rodet ind i.

Vil prøve at gå i banken igen i dag og opsige min nemkonto og så efterfølgende be til, at en anden bank uden videre vil åbne en sådan til mig.

Bør for god ordens skyld nævne, at ved alle mine forsøg på at åbne en konto i en ny bank intet har fortalt overhovedet om situation, RKI eller andet.. blot høfligt bedt om at åbne en lønkonto.

N.