#170452
PD 99

Ud fra Jacob (29)s egne skriverier her ville det ikke overraske mig, hvis nogle konkluderer at han begår en strafbar overtrædelse af Lov om finansiel virksomhed § 7, jvf § 373, ved at tage imod indlån UDEN de fornødne tilladelser og tilsyn. Finanstilsynet advarer jævnligt imod den slags virksomheder.

Bemærk at Jacob (29) for få måneder siden i dette forum afslørede en pinlig mangel på indsigt i den danske indskydergaranti – hvilket står i skærende kontrast til at han nu er begyndt at drive en slags bankvirksomhed – hvor kunderne altså IKKE er garanteret noget som helst.

Kilde: http://www.mybanker.dk/bank/debat/vis_indlaeg.html?id=5353

Hans e-mail har han anført til jblarsen@gmail.com

Kilde: http://www.mybanker.dk/bank/debat/vis_indlaeg.html?id=5350

Jacob (29) er naturligvis velkommen til at være uenig og velkommen til at arbejde for at ændre den gældende lovgivning. Folk, der har lyst til at gamble med deres penge, skal også være velkomne til at forsøge med denne “sidegadebank” – det er helt deres eget ansvar.

Jeg kan dog godt forstå hvis Jacob (29) holder lav profil, og helst ikke vil afsløre flere informationer, da den mulige lovovertrædelse kan koste 4 måneders fængsel.