#112184
Anonym

Er det ikke normal, og legal, konkurrencebegrænsende adfærd at gøre ens produkter uigennemskuelige for kunderne, således at kunderne ikke kan sammenligne produkterne fra forskellige konkurrerende firmaer?

Hvis kunderne kunne sammenligne produkterne, var det eneste firmaerne kunne differentiere sig på prisen, og priskonkurrence er vel surt show, hvis man er i markedet for at tjene penge?

Men det er vel også et personligt valg?

Hvis Du mener, at et firma bevidst forsøger at sløre deres reelle priser og vilkår, og dermed gør det svært for dig at sammenligne med konkurrerende firmaers produkter, kan Du vel fravælge at være kunde i det pågældende firma?

Om ikke andet, bør man vel overveje om ikke årsagen til at et firma laver nogle meget komplekse priser / vilkår er, at det er i firmaets egen interesse, at kunderne ikke kan gennemskue disse?

Og dermed om sandsynligheden for at man snyder sig selv bliver væsentlig forøget, hvis man forbliver som kunde i et sådan firma?

Hvis der er tilstrækkelig mange, der stemmer med føderne, bliver firmaer, med ovenstående konkurrencebegrænsende adfærd, nød til at ændre adfærd!