#170296
thsv

jeg er kunde i Nordea, efter at have været i Skandia og så overtaget af de færøske sørøvere, der hævede det tinglyste tillæg i et væk, indtil vi flyttede en måned før Eik bank kollapsede i efteråret.
Vores konstruktion:
2 lønkonti, hvor lønnen går ind, og der overføres til den fælles budget/universalkonto.
Universalkontoen er modkontoen til prioritetslånet, og indestående på denne præmieres med en rente på 2,85% op til de 750.000 kr, som vores lån er på efter omlægningen.
Rente på lønkontoen er for tiden 0,0%, så overvej, at lade løn gå ind på modkontoen og overfør ugentlige beløb til de personlige konti, hvortil der er knyttet dankort.
Vi har overtræksret på de personlige konti på 10.000 kr, så man f.eks. kan købe en ny vaskemaskine og overføre pengene bagefter. Ingen gebyrer, når man selv klarer sig i netbank og selv udskriver kontoudtog og PBS-oversigter. Nordea kalder det gratis hverdag.

Jeg ville helt klart vælge 2 personlige konti til de daglige småindkøb, men samle opsparing og skævheder over året på universalkontoen, der så præmieres med 5,2% i rente.
Når kontoen engang er fyldt op (til 225.000 kr i dit eksempel) kan pengene bruges til en påkrævet reparation eller køb af ny bil, U name it.

Realkreditlånet skal være i Nordea Kredit, og er saædoen på prioriteten over maksimum er renten 0 ligesom på lønkontoen, men som jeg skriver vil der sikkert komme udgifter som ikke indgår i jeres budget, ingen kan lægge et så godt budget, så indestående på universalkontoen er jo en slags buffer, der kan bruges til den uforudsete blikkenslagerregning eller lign.!