#170234
Anonym

Du må altså være lidt mere specifik. Der er så mange forskellige måder at stille det op på og forskellige former for lån, både med realkredit og bank at det er en fuldstændigt umulig opgave at give dig et svar uden at lave en mindre afhandling.

Realkredit:

F1, F2, F3, F5, Flex, med og uden afdrag. Flex T lån, Rentespænd fra 0% til uendeligt. Flexlån med og uden afdrag med rentemax. Hvor mange afdragsfrie år..

Obligationslån med 4,5,6% med og uden afdrag. Konverteringsggevinster og deres betydning for afdragene ved op eller nedkonverting. Provenu ved givne kurser, hvornår man skal det ene eller andet.

Banklån:

Renteniveau, afdragsstørrelse, udformet som en prioritetskonto (kassekredit med pant) eller som et normalt lån, låneomkostninger og betydning i forhold til hver enkelt realkredit lånemulighed.

Yderligere, stiller i selv med en udbetaling, 100% eller 90% gør en stor forskel for jeres økonomiske situation, hvilken type bolig (andel, ejerlejlighged, villa) og hvilken stand og udgifter der ville være til istandsættelse eller forbedringer. Hvordan kommende rentestigninger kan påvirke jeres økonomi osv osv…

Det er altså et stort spørgsmål du stiller, uden at have gjort noget fodarbejde selv.