#170136
Anonym

Tro det eller lad vær. Der er så mange mindre virksomheder (enkeltmandsvirksomheder og aps’er) som har har en kassekredit på ml. 50.000-1.000.000, hvor de til banken betaler 7-10 % i rente. Her kommer jeg så ind og kan tilbyde dem renter på ca. 6 %, hvor jeg fra virksomheder med overskudslikviditet kan låne til 4-5 %.

De virksomheder (sunde), som har behov for at have en kassekredit spare et par procent, mens de virksomheder som har overskudslikviditet tjener 1-3 % i forhold til hvad de kan få i banken på indlånskonti. Mig som bindeled tjener ligeledes et par procent, så bare volumenen er stor nok, så har jeg en fornuftig indtjening. Ligeså så er der de virksomheder som endnu ikke har oprettet en kassekredit, men som overvejer spare også en del på oprettelsen, da jeg ikke tager beløb herfor. Modsat bankerne som hurtigt tager op til kr. 5.000 bare for en kassekredit på kr. 100.000.

Så uanset om du måtte tro på det eller ej, så driver jeg i hvert fald en fornuftig forretning og alle som låner mig penge eller som låne af mig er tilfredse.