#170040
Michael

For det første er ledelsens aftaler ikke offentligt tilgængelige. For det andet kan du som kunde være ligeglad med hvordan direktøren aflønnes sålænge du mener du får hvad du betaler for. Er du utilfreds med priserne/servicen kan du finde en anden bank – der er rigeligt med muligheder derude. Jeg har lidt svært ved at se relevansen for dig i om direktøren tjener 100.000 eller 200.000 om måneden. Det ligner lidt valg af bankprodukter ud fra et misundelseskriterie.

Hvis du søger en decideret hippiebank kan du prøve Merkur Andelskasse som slår sig op på etik, økologi og generelt bare kvalmende politisk korrekthed. Fra deres hjemmeside:

“Merkur låner penge ud til frie skoler, undervisningsinstitutioner og kulturelle initiativer, ud fra den overbevisning, at det enkelte menneske bedst udvikler sine muligheder i frihed.”

Gaaab hvor trivielt. Mig bekendt går hverken Nordea, Danske Bank eller Jyske Bank ind for sorte skoler og diktatur, men den slags ligegyldige socialistiske slogans sælger vel hos ægte idealister der føler behov for at tilfredsstille egen moral og så iøvrigt ikke tænker mere over om de projekter der støttes rent faktisk gør en forskel eller om de (som sædvanlig) går op i korruption, snyd og bedrag.