Forside Fora Privatøkonomi kæresten skylder 30.000 for lejlighed, jeg står på lejekontrakten kæresten skylder 30.000 for lejlighed, jeg står på lejekontrakten

#170018
Anonym

Nej, som udgangspunkt er der ikke rigtigt noget at gøre i den situation. Du giver meget få informationer. Hvis hun også har skrevet under på lejekontrakten er kravet jo også gældende imod hende. Så kan det måske være en ide at lade det gå videre til fogedretten eller lign. hvis hun ikke er til at samarbejde med.

En underskrift er bindende, og han burde have opsagt lejligheden eller have fået den over i hendes navn i det øjeblik de gik fra hinanden og det stod klart at de ikke skulle bo sammen. Alt andet kan det gå ind under fremleje af lejligheden og der bliver han altså også holdt ansvarlig for misligholdelse. Det virker dog lidt mystisk hvis hun har kunne opsige lejligheden uden han har været med omkring det.

Jeg ville ringe til boligselskabet og få en god snak med dem om situationen og om hvordan det eventuelt kan løses. En ide ville jo være at han smed 15.000 og de måtte få resten fra hende. Usandsynligt de vil gå med til det, men det er da forsøget værd.