Forside Fora Privatøkonomi okay okay

#169684
Michael

Mybanker slettede retteligt tråden, da den jo var en rendyrket reklame. Jeg vil dog alligevel lige vise det svar jeg fik fra “tjen penge på gratis ting”-halløjet og håber Mybanker vil efterlade det som skræk og advarsel for andre:
———————————————————
Jeg har lige været på et online webinar ang dette vi har lige startet THATFREETHING op her i scandinavien.
Så du/i kommer med fre starten af, vi er cirka 460 medlemmer nu og satser på at være 1000 inden 14 dage så det går stærkt.
THATFREETHING er en forretning hvor firmaer i stedet for at betale dyre domme i reklamer, tilbyder frie ting for at vise hvem de er.
Der er alt fra gratis rejser til popcorn i biografen hotelophold næsten alt hvad i kan forstille jer.
Da vi jo næsten lige er startet her i scandinavien er der dog ikke så mange gratis ting herfra endnu men lige så snart vi rammer 1000 medlemmer, vil firmaet,
gå aktiv ind for at skaffe skandinaviske firmaer der vil reklamere på siden.

Okay hvad skal vi så gøre? godt spørgsmål i har en indtjeningsmulighed på 85.000kr plus mere i måneden
ved at skaffe folk ind til dette dog skaffer du/i ikke kunder tjener du/i alligevel dog ikke så meget.
For at starte denne forettning koster det 150.- kr engangsbeløb for opsætning af jeres hjemmeside og admistration tror nok det staves sådan.
og derefter 50kr om måneden ikke meget for at starte en forretning op nå ja skulle det ikke lykkes jer at skaffe kunder (hvilket næsten er umuligt til denne pris plus gratis ting) får du/i pengene tilbage derfor risikofri.Jeg mener har man ikke 50kr for at tjene 85.000 så har man slet ikke lyst til at tjene penge.

Jeg putter mit hjemmeside link ind så du/i kan gå ind at kikke om dette er noget for jer i kan bare skriver jer op som gratis medlemmer.
siden er på engelsk men vil blive oversat når vi når de 1000 medlemmer så hvis i har lyst så kik endelig på denne nemme muglighed.

Der bliver holdt online webinar tit tror der er en i aften (jeg gir dig/jer besked herom) det er dog på norsk men de har lovet at snakke langsom så vi dansker og svensker kan forstå det
og iøvrigt er der flest nordmænd så hjælp mig med at slå dem de er 365 medlemmer vi er i Danmark kun 30 indtil videre.

Så vær med fra starten håber at høre fra jer
———————————————————

Så altså: Send os penge og vi tager r…. på dig