#169314
Redaktionen

Kære Hallihallo

Jeg skriver, fordi du komme med mange udfald og faktuelle fejl.

1) Mybanker producerer ikke indlæg på denne debat. Forklaring: vi har ikke tid og kan under alle omstændigheder altid komme til orde i vores egne nyhedsbreve, i blogs rundt omkring på nettet, og ikke mindst i aviser, tv og radio.

2) Vores brugere er ikke 75% bistandsklienter, idet mere end 75 % af vores bruger har en personlig indkomst på mere end end 25.000 pr. måned. 69 % bor i eget hus, 9 % bor i andelslejlighed. ( Kilde: undersøgelse April 2010 blandt 31.000 nyhedsbrev brugere på Mybanker, hvoraf 1800 responderede ) Så her skyder du helt forkert.

3) Vi er istand til at finde debatbloggere via IP-adresser og kan derved sikre at der ikke sker misbrug af vores debatforum.

Jeg vil derfor bede dig og andre om at holde en god og redelig tone og istedet hjælpe den meget kompente målgruppe, som bruger vores debatforum, selv om nogle der lige er kommet på vores hjemmeside for første gang, måske spørger om områder som allerede er besvaret. Der er pt 54.000 indlæg, så det kan være vanskeligt at overse alle.

Vi ser helst at I lader være med disse personlige svar/angreb på hinanden, som kan afspore debatten.

Hvis nogen er i tvivl om vores regler kan du blot tage linket http://www.mybanker.dk/om_mybanker.dk/forretningsbetingelser/vis_artikel.html?id=60

Med venlig hilsen

John Norden
Mybanker.dk