#169144
Anonym

Hvis jeg åbner en konto i England skal jeg betale månedligt for at have den. Men jeg bor der 50% af tiden, jeg regner med at flytte helt tilbage til Danmark igen næste år, da min partner så er færdig uddannet, og så er det nemmere bare at beholde en konto herovre.

Jeg tror ikke at telefon regningen har noget med det at gøre, da de ikke vidste noget om den før end jeg ringede til dem igen, og grunden til at jeg optog D:E:R lånet var netop fordi at de ikke ville yde mig den hjælp jeg skulle bruge. Da jeg havde min gamle rådgiver blev jeg informeret om at jeg kunne få kredit hvis jeg havde et rådighedsbeløb på 5000-6000 hvilket er grunden til min forvirring, da jeg har dette, men min rådgiver ikke vil hjælpe mig.

Jeg har spurgt mine forældre om at låne mig pengene, men deres økonomi er ikke ret god. Jeg bryder mig ikke om at bede dem om hjælp, da jeg ved at de har meget svært ved det, og derfor vil jeg gerne have en bank, der er til at snakke med, eller i hvert fald kan give nogle begrundelser som jeg kan forstå.

Jeg kan godt se at jeg har en ret stor gæld allerede, og er egentligt ikke interesseret i at forstørre den, jeg ønsker blot en bank, eller rådgiver, hvor jeg ikke har det helt dårligt med at tale med personen, da jeg helst vil have min økonomi helt under kontrol igen, og helst med en god dialog med min rådgiver, da jeg senere højst sandsynligt får brug for bil eller hus.