Forside Fora Privatøkonomi Det skjulte Dankort gebyr hos Post Danmark? Det skjulte Dankort gebyr hos Post Danmark?

#168662
Anonym

Hvis det er gebyret på 4.5 for hævning i andre pengeinstitutters dankort automater der er tale om, er det vel som sådan ikke et gebyr postdanmark opkræver, men et gebyr kundens egen bank opkræver.
Mener heller ikke hæve automater direkte skal skrive at det koster gebyr at bruge dem hvis man bruger kort fra andre banker. Hvad der vel for så vidt også afhænger af egen bank, flere at internet bankerne har vel gebyr fri hævning på dankort hos andre pengeinstitutter.

At post danmark så burde forklare at de fungerer som danskebank og i hvilke situationer er en anden ting. Men grunden til de ikke har behov for at skilte med netop det her gebyr er så vidt jeg kan se, at det for så vidt ikke er deres gebyr men ens egen bank der opkræver et gebyr for at bruge ens dankort i en fremmed bank. Gætter på banken (ens egen) opkræver nøjagtigt det samme gebyr (4,50 eller 0 alt efter bank) hvis man går ind i en anden banks filial for at betale de samme girokort. Ganske som hvis der hæves penge i hæveautomaten udenfor.