#168600
Anonym

De 6-7000 er nu også kun til bolig og bolig lån. Lån og afdrag er ca. 4-5000 kr., og så er det også noget skat mm., ved ikke hvor meget det løber op i med mund ikke det er der omkring.

Hvis du får x% i rente for 600.000 og betaler x% i rente for 600.000, skal du være opmærksom på at du ikke får fuld fradrag for renten, men du betaler fuld skat af rente indtægten. Det er måske småting, men det går ikke helt i nul. Men det giver nogle andre muligheder eks. mulighed for køb af bil.

Et F1 lån til jer vil jeg mene er godt, det er billigt nu og det er nu jeres indtægter er små. Det betyder minder hvis udgiften vokser senere når jeres indtæger også vokser, sikker en del mere end udgifterne.

Mht. til bil vil privat leasing måske også være en mulighed, det er dyre men udgifterne kan beregnes og jeres økonomi har ikke godt af for store udsving til eks. service etc..
Omvendt er køb af en brugt bil billiger alt i alt. Leasing er dog best hvis man et, ikke køre for mange km, kender sit behov og alligvel gerne have en ny bil.

Eks. Hyundai PrivatLeasing, en Hyundai i30 med økonomisk diesel motor 2000 kr. pr. måned inkl. service og leveringsomkostninger, men ekskl. ejerafgift, forsikring og dæk. Det er så 15.000 km årligt, det kan i nok ikke nøjes med, men priser bliver ikke nødvendigvis meget dyre at flere km.

http://www.hyundai.dk/priser/privat-leasing-ny.aspx

Under alle omstændigheder bør i tage det med betragtning.