Forside Fora Privatøkonomi Vælge samme bank som par? Vælge samme bank som par?

#168550
Anonym

Grunden til jeg nævnte mobil osv her var, at jeg har opdelt efter en normal budget konto med helt faste beløber (forsikringer, fagforening, licens, internet, husleje og sådan).
Mens min “mini budget”, som jeg kalder den, er de faste udgifter, der dog varierer lidt i størrelse. Og det gør mobilregningen, tandlægen, transport osv 🙂

Jeg synes ikke det kan gøres ret meget anderledes, da de ting der står som lidt større summer på budgetten er ting, der lægges et beløb af til hver måned, så det passer med der er den sum penge der skal være, når tidspunktet er nået.
Fx min mors jubilæum med arbejdet, sportskontingentet, den store tandlægeregning der kommer på et eller andet tidspunkt (jeg har sjældent nul huller ret mange gange i træk), barnedåbsfesten som er lige om hjørnet.

Og det samme gælder opsparingen, som dækker over ferie, mine egne “lommepenge”, en post til uforudsete udgifter og så fremtidige bilsyn og -tjek.
Vi tjener ikke nok til at kunne rive 5-10.000 ud af budgettet på en måned, derfor disse små bidder hver måned.
Kunne måske være en smule mere effektivt at gøre det manuelt når vi nærmede os, men ikke nok til det er det værd. På denne måde skal jeg ikke tænke så meget over det, og har et bedre overblik… 🙂