#168486
Anonym

Der blev også indbetalt da få dage efter jeg fik brevet om det, dette var ikke en konto jeg normalt brugte, så derfor kom den kun i overtræk da renterne kom på. den skulle betales helt ud i det nye år alligevel, da jeg kun bruger en bank i dag. betaler naturligvis stadig den ud, men er meget i mod, at betale inkasso gebyr og renter og derved blive stemplet, nå det rent faktisk er en sag, hvor infoen ikke er kommet i gemmen til tiden og man ikke høre noget siden. Den anden sag viser jo bare servicen er bedre, da man rent faktisk kunne tale med dem.
Jo har fået taget en del post igennem tiden, men man kan ikke bare pege finger af den man tro det er, enten er det taget ellers har postbudet smidt det ved siden af i hans. sidste er jo det er gået tabt eller kommet retur. Var hvad jeg fik af vide, da jeg henvendte mig til politiet over min underbo åbnede min post og kom op med det flere gange, så blev jeg sur på ham, og siden har jeg ikke fået noget post fra ham, har bare manglet breve til tider.

eneste grund til det blev opdaget i tide med lån og spar bank og ikke som denne gang, var de sendte et anbefalet. hvor min alarm klokke ringet, og jeg fik en lang samtale med dem, hvor efter alt bare har funket 100%

Ved godt der åbenbart er mange som bruger det som undskyldning, men nå man så rent faktisk kommer ud for den lille chance der sker, er der ingen som tror på en.

vil så også sige, min personlige erfaring med post Danmark ikke er den bedste, har de sidste 4 år. mistet 4 pakker og 1 brev som ikke er kommet retur eller frem.