#168480
Anonym

Hvad er det for en attitude, nå man rent faktisk ikke har gjort noget galt, gjort som man for besked om i et brev, sætter penge over og høre ikke mere info om det.
Hvorfor bliver man straks stemplet som skyldig, ved godt der er rigtig mange som selv er skyld i det, men nå man så rent faktisk får den info, så er det umuligt at vide man skylder til inkasso.
Har selv arbejdet i et lånefirma for en del år siden, der var kutymen man sendte et anefaldet brev som 3 eller 4 rykker. Men loven siger desværre ikke det skal gøres sådan.

I stedet får man et brev af politiet, hvori man bliver kriminaliseret, da man ikke har nogen anelse om hvad det er.
Det kunne jo rent faktisk også tænkes, det er en nabo som stjæler post, eller postbuddet der sløser.
Har sjovt nok haft en sag med min anden primære bank for et par år siden, lån og spar,(på samme adresse) hvor det bankede på døren med et anbefalet brev, det viser sig at være opsigelsen af kontoen, tog kontakt til dem, hvor de selv kunne se der ikke var blevet sendt ud til eboks, mail samt var nogle af brevende er kommet retur, dog ikke alle, det tog 20 min at snakke med dem, og det blev rettet. Der modtog jeg også kun det anbefalet brev.

Derfor bliver jeg også trist over at se den måde banken håndtere tingende på, hvis det havde været en dårlig betaler ville der jo ikke have været sat et beløb over, samt ej have reageret så kraftig. føler mig virkelig forulempet af den måde tingende er gjort på, nå man ikke har gjort noget galt. Plus giver det en masse skattekroner til spild, som jeg synes er forkert.
Og jo det skulle da betales ud, vil da heller ikke være kunde, et sted man får sådan en behandling.

Men nægter at betale for noget som jeg ikke er blevet informeret om.