#168380
thsv

Ja, Nordea tilbyder 4,95% i rente på indlån som modkonto til deres boligkøbsproioritet, som I kunne benytte, hvis I ikke var insolvente.
Det er en konto ligesom din boligkredit.

Næste step, hvad er indestående på de forskellige konti med lav rente, jeres opsparing står jo meget bedre på din boligkredit til over 5% i rente, eller endnu bedre som afdrag på din mands gæld til næsten 8% i rente.

I skal have en fælles konto, hvor lån går ind, det kan være din boligkredit, her står osse al opsparing, de er fremover blot et tal i regnearket.
Din mands lån nedbringes mest muligt, kan der afdrages f.eks. 50.000 kr på dette lån sparer I jo 4.000 kr i renter om året.

Nordea har vist altid været billige, men har osse en aversion mod deres fordelsprogram, men i det mindste har de ensartede takster til alle, modsat DB, hvor man skal forhandle for at få den rente, de bør tilbyde alle gode kunder.
DB er derimod billige, hvis man skal selv eller er ung (under 28), deres 24/7-kassekredit er blandt landets billigste forbrugslån.

Udover kreditten har I så en konto hver med dankort, hvorpå jeres månedlige rådighedsbeløb overføres. Jeres gammeldags stil med så mange konti gavner jo kun banken, som blot betaler ører i renter men får 5 og 8% i rente af jeres gæld.

Jeg kan ikke helt forstå din indstilling med din mands økonomi og din egen, er I ikke goft og har fælles økonomi?