#168146
Anonym

Danske netbank med kontoen Danske basis, er helt gebyrfri, fungerer godt og pengene er fremme dagen efter. Der er høje beløbsgrænser, jeg har f.eks overført 1mio.

En feature som bringer DDB i første række, er at man kan kommunikere med banken via et i netbanken indbygget kontaktsystem, og de svarer altid hurtigt.

Man kan oprette og nedlægge konti selv.

Eneste minus er at DDB ikke giver gratis overførselskvitteringer i e-boks og at kvitteringer fra netbanken er håbløst inkompetent programmeret.
Man har også kun 1års kontohistorik og hele historikken kan ikke udlæses til en enkelt lang side. Deres csv fil med kontodetaljer er ligeledes renset helt for alle de væsentlige oplysninger og er helt ubrugelig.

EIK bank er mit bedste bud, fuldkommen gebyrfri og rigtige overførselskvitteringer i e-boks, gratis. Eneste minus ved EIK er at bankens folk er IT-inkompetente og hverken kan kontaktes internt fra netbanken eller via krypteret email, så hvis man sidder i sommerhuset på Malta eller er på campingferie så er EIK ikke den foretrukne.
Hvis man har både EIK og DDB så er man godt kørende.

Generelt kan siges at SDC laver den absolut mest elendige og usikre netbank. BEC og DDB er de bedste. Nordea´s er også ren lort. Jyske netbank er elendig og ubrugelig til dokumentation. Bankdata vil overfylde dine kontoudskrifter med smågebyrer som skal afstemmes og bogføres, pisseirriterende.