#167914
Anonym

Jeg har set flere indlæg i denne tråd, hvor du giver din sygdom skylden for din gæld. Du kan ikke troppe op i retten, og tro at de vil frigive din gæld, fordi du mener, at du ikke var ved dine fulde 5 da du optog lånene.

Selvom man har ADHD, så kan man godt fungere godt i dagligdagen, og der er intet der tyder på, at ADHD patienter har højere gæld end andre. Du skal nok starte med at kigge indad i stedet for at komme med alle de undskyldninger du kan.

Du kommer ingen vegne med at betale 100 kr af på din gæld til nogen, for så viser du dem, at du kan betale. Det er den sørgelig sandhed. Du kan på ingen måde komme ud af det her, så du må tænke på hvad der er bedst for dig selv.

Lad være med at betale en krone til dem, da du jo åbenlyst ikke har pengene til dem. Det vil gøre kreditorerne møre, og de vil med tiden komme med forslag til hvordan du kan afvikle din gæld – Læs: de er glade for at kunne indrive 1 kr for hver 100 kr. bare for at mindske tabene. Men det er en langvarig proces du skal igennem, og jeg ser dig ikke i stand til at kunne låne penge til hus i hvert fald de næste 20 år.

Men du kan nu sagtens eje en billig bil (som du naturligvis betaler kontant). De kan ikke inddrage bil som aktiv, hvis du skal bruge den til arbejde. Så vær ganske rolig her – det vil retten aldrig gå med til.