#167848
HJL

Fedt at se at du (Michael) forstod min pointe.

Ja niveauet er måske faldet men så lad dog være med at svare trådstarter og lad dog være med selv at bidrage til at niveauet falder.

Du behøver ikke blive mobset blot fordi jeg påpeger at du svarer på noget hvor du ikke kender de bagvedliggende forhold, det er jeg da ligeglad med om du gør men derfor må jeg da gerne drille dig hvis jeg ikke har bedre at tage mig til. Eller det er måske ikke tilladt i Michael-land hvor alle der ikke skriver “Hørt Michael hørt!” bliver kaldt imbecile og tilråbt “Vor herre bevars”.

Jeg ved da godt at I har ret, at trådstarter nok ikke ejer en klink, men det er jo ret beste ikke et lån der spørges til. – Det var blot min pointe.

Jeg tror godt at I begge ved at det link blot var en joke for at drille og ikke ment som et seriøst forslag, det er jo nok ikke for sjovt at det hus har været til salg i 6 år 🙂

Vedr. lån på trods af RKI så er det skræmmende men sandt, der findes selskaber der tilbyder lån. Prøv selv at søg på google og prøv så lige at holde det på et niveau hvor vi alle kan være med ik?

I to kan jo evt. linke til de tråde hvori I har givet gode råd som folk har kunnet bruge til noget så kan vi sammenligne lidt med det jeg har bidraget med her indenfor de sidste par uges tid så kan det være vi får noget reelt brugbart og nyttigt at debatere om i stedet for dette tidsspild!