#167590
Anonym

Du bør melde ud til dine kreditorer at du ønsker at indgå i en frivillige afdrags ordning, og alternativet er personligt konkurs som vil give dem 0 eller meget lidt.

Alle dine kreditorer kan hvis du ønsker det, få indsigt i dine afdragsmuligheder eks. 8000 om måneden (hvilet i øvrigt er meget flot) og din gæld. Når de kan se, du afdrager eks. med lige dele hvor måned til alle, så kan ingen være utilfreds.

Du har dog selv en interesses i at afdrage de dyreste lån først, eks. dit bank lån. Etv. privat lån, må du ned på dine grædende knæ og bede om tilgivelse, men de får først deres penge at se igen om 3-5 år. Kreditorer som ikke er private, er et problem fordi de skal overtales til ikke at få dig konkurts begærret, så dem skal du finde en acceptabel løsning med. Den man indbefatte minder til banken eks. 6000 om måneden til banken og 2000 fordelt på de resterende så de ser der sker noget.

Men i sidste ende skal alle dine kreditorer være enige om ordningen, ellers kan du går ned økonomisk. Men med din økonomi og afdragsvillighed på 8000 månedligt, ville det være ufattelig dumt af kreditorerne.