#167548
JAP

Hej ksa. Jeg synes det er flot at du samtidigt med en depression aktivt arbejder på at løse dine økonomiske problemer. Det er godt at du har fået reduceret dine omkostninger med en billig lejlighed og det er godt at du nedbringer din bankgæld hver måned. Det er meget bedre end hvad de fleste andre i din situation ville formå. Du ser meget sort på din situation lige nu, men den er altså ikke permanent, hverken hvad angår din økonomi eller din sindstilstand.

Umiddelbart ser din økonomi ikke håbløs ud. 8000kr er meget at betale på et lån på 240k. Som det er nævnt i tråden kan det være en mulighed at flytte din NemKonto, men omvendt kan det også være en idé at lade tiden gå lidt og lade banken se at de rent faktisk får pengene af dig hver måned. Chancen for at de vil hjælpe kan kun blive større med tiden.

Prøv at lade være med at fokusere på de umulige løsninger (at samle al gælden og at få hjælp fra familien) – det hjælper hverken på humøret eller økonomien. Der er helt sikkert nogle alternative løsninger, som du måske ikke synes er optimale, men som alligevel er bedre end status quo.

Så længe du træffer fornuftige langsigtede beslutninger bliver det aldrig nogensinde “for sent” at gøre noget. Tværtimod vil tiden arbejde for dig.