#167162
Anonym

Der kan tages pant i andelsbolig, bil, og opsparing, hvis ikke det er gjort, vil banken sikkert tænke “Hvis han ikke selv tror nok på det, til at han selv vil risikere hans egne penge, hvorfor hulen skulle vi så”

Jeg er uenig i tankegangen om at du selv har midler stående, såfremt der går ting galt i virksomheden. Dette er uagtet om du har stillet kaution for ApS’et. Jeg kan godt forstå banken vil til at se afvikling, istedet for alt indtjening udelukkende går til nye investeringer, endda i andre nye opstartede ApS’er???? Nu kan jeg ud fra det du skriver hverken udlede kontruktionen på firmaet/firmaer, eller om du har kautioneret. Og dette kan selvfølgelig gøre en forskel. Umiddelbart syntes jeg dog bankens krav om afvikling syntes rimelig. Nøgleordet efter finanskrisen må være KONSOLIDERING. Det er stadig et usikkert marked, og alene manglende vilje til at betale af, men istedet kun ønske om udvidelse vil nok ikke falde i god jord mange steder.

Derudover kan jeg ikke se problemet, hvis virksomheden går så godt som den gør. Hvis der er omsætning på 100 mill, bør en hurtig afdragsprofil på tkr. 900 ikke være et problem.

Så i mine øjne kan det nok desværre blive lidt op af bakke af finde en løsning på dit problem. Men held og lykke med det, og endnu mere held og lykke med din virksomhed, jeg håber det vil gå godt i fremtiden. Der er jo desværre mange som kæmper for tiden.

mvh
Bonkfish