#167130
Anonym

Til Scarlet
Der er en mere der har fundet ud af NemID ikke er opfundet af de kvikkeste hoveder. Det er heller ikke just de kløgtigste dyr i skoven, der har udviklet dette misfoster.

Da jeg skulle have rettet i min selvangivelse gik jeg op på Skattekonteret, der sidder folk der er uddannet til at bruge systemet og svar på spørgsmål. Man må formode de skal fyres nu, når folk selv skal rode med deres selvangivelser og andet. Det er det ønske dem på Borgen har.

Kan desværre ikke hjælpe med hvordan du får det til at fungere, da jeg har frameldt mig NemID.

Dem der har bestemt at pådutte folk dette produkt, har også bestemt, at de der ikke vil have NemID, er tvunget til at møde op, eller ringe til deres Bank, når de skal lave Bankforretninger.

Nu vil moderen til dette makværk, ikke kendes ved barnet (NemID), se understående links.
http://epn.dk/teknologi2/branchen/article2321062.ece

Nu ævles der meget op sikkerheden skulle forbedres med NemID. Som jeg før har skrevet, var svindlen med de forrige netbankløsninger mikroskopisk lille.

Som understående links beskriver, har kreditkort i USA end ikke en chip. Det var så vigtigt vi skulle have det. 250 millioner amerikaner, det er nok den befolkning på kloden, der bruger kreditkort mest. Her de ikke fundet det nødvendigt at havde nogen chip på kreditkort.
http://www.dinside.no/861342/magneststripen-vil-eksistere-i-lang-tid
Nu er hvidvaskningsloven nok lige så åndsvag som knivloven, den rammer kun de forkerte, de der er farlige for samfundet rammer ingen af disse love.

Hele denne propaganda der føres fra DanID i fjernsynet og aviser.

Nu virker hele det NemID, som med anekdoten om »The boiling frog story«
Hvis man langsomt og stille forøger propagandaen om NemIDs fortræffeligheder ”hvor sikkert det er og hvor smart det er”, så regere folk ikke på forandringen, de acceptere det bare!
Til dem der ikke kender “The boiling frog story” anekdote, er der et link her
en.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog
Det gælder om at skrue langsomt op for varmen, så der ikke er nogen der opdager noget.

Som understående links beskriver. Med hensyn til Bankparkerne har de også vildledt befolkningen.
http://www.business.dk/finans/danskerne-blev-vildledt-om-bankpakke