#166976
Anonym

Til Dafnie
Nu kan det være, at det er din manglende indsigt ting, der bevirker, at du mener det er nonsens og vrøvl det jeg skriver.

Det er ganske rigtigt, at den menige Nord Koreanere bekymre sig næppe om det er et rationelt samfund. Det er det, når der kun er en valgmulighed på alle ting og ydelser.

Nu er jeg ikke interesseret i Danmark bliver rationelt og uden individuelle valgmuligheder!

Der er altid mennesker der vil have valgmulighederne begrænset, da de ikke forstår at bruge dem. Desværre er det også de samme mennesker, der vil fratage, dem der forstår at bruge valgmulighederne, deres ret til valgmuligheder. Det kan godt være du har behov for der er nogen der tager beslutninger for dig, men det gør ikke, at der er andre der selv kan og vil tage deres egn beslutninger!

Det er jo bl.a. dit problem, du forstår dig ikke på nuancer, hvis du kan forsvare at staten går ind og begrænse et marked med nuanceret internetbankløsninger, til et med et monopol grundet Statens manglende succes med Digital Signatur.

Du ville ganske givet passe godt ind i det gamle Sovejet og DDR eller Nord Korea, der bestemte/bestemmer staten også det hele, der skal du heller ikke tage stilling til noget som helst, det gør Staten for dig.

Så har du misforstået hele Banksektoren den er privat, den er ikke nationaliseret endnu (hvis de ellers tilbagebetaler bankparkerne). Så om det foregår rationelt i den private banksektor vedkommer overhovedet ikke Staten eller dig, men kun aktionærerne i Bankerne.

Så skal man for øvrigt være meget forsigtig med, at begrænse den personlige frihed indenfor noget som helst. Da det er den slags udtagelser/begrænsninger der starter diktaturer.