#166920
Anonym

Til Dafnie
Nu forholder det sig sådanne, at det jo er ikke kun er den digitale kommunikation mellem offentlige og folket det drejer sig om.
Tosserne på Borgen, som jeg før har skrevet, kunne ikke sælge den Digital signatur løsning til folket, ingen brugte den.
Det var så her filmen knækkede (det udtaler alle sikkerhedseksperter). Der var så nogen, der fik den udemokratiske ide, at tving folk der brugte internetbank, til at de skulle tvinges til at bruge det samme log-in til det deres netbank.

Nu kan jeg ikke forstå, hvordan du kan sammenligne stikkontakter, med noget så vigtigt som persondata og deres mulige spredning. Du kan for øvrigt købe alle mulige forskellige stikkontakter vis du vil.

Diverse sikkerhedseksperter har udtalt, at man under ingen omstændigheder må bruge den samme kode til flere forskellige internet steder, hvad gør man præcis i Nem-ID (Bank, Skat, Kommune osv. samme kode). De sikkerhedsregler har de blæst en hatfuld.
Det er som, da økonomer i årevis advarede Fog regeringen om, deres økonomiske politik ville føre til en nedsmeltning af økonomien, hvad var hans kommentar, de skulle skrive lærebøgerne om. Men det blev som alle ved, ikke nødvendigt at skrive lærebøgerne om. Se på det økonomiske moras vi er havnet i!

Det kommer ganske givet til at ske det samme med DanID. Når DanID bliver hacket, så behøver NemID bruger kun Google deres navn, så ligger alle deres Bank/ realkreditinstitut oplysninger og skole/Skatte-oplysninger Hospital/lægejournaler, osv. ude på The Pirate Bay eller WikiLeaks.

Staten skal efter min mening, overhovedet ikke gå ind og diktere hvordan min internetbankløsning skal være, punktum slut!!!
Den internetbankløsning der passede mig, kunne jeg frit vælge, før NemID tvangsproduktet så dagens lys.

Som understående link også beskriver, vi er på helt gal vej. NemID er bare et skridt i den retning, nu skal PET bare ring til DanID, så får de adgang til alle ens persondata. Bank/ realkreditinstitut oplysninger og skole/Skatte-oplysninger Hospital/lægejournaler, osv. .
http://politiken.dk/debat/ECE1078970/juraprofessor-stasi-er-kommet-til-danmark/
http://www.realiteten.dk/vis.php?id=710&sektion=verden

Jeg kan undre mig over du ikke kan se sammenligninger med Nord Korea, det er da for pokker det befolkningen oplever der.

Du skriver:
»Nej, vi kan ikke i et kompliceret IT-samfund undvære fælles retninglinier/standarter, ihvertfald ikke hvis det skal fungere rationelt.

Men hvis frihed og demokrati for dig og dine at man hver især kan bestemme alt selv og uafhænning af andre, ja så sejl ud på friheden ø og lav et samfund uden regler og fælles standarter. Så må i jo have det så godt i jeres stenaldersamfund. «

Det er jo lige opskriften på det det de oplever i Nord Korea, under påskud af det skal være rationelt. Ligesom det gamle Sovejet og DDR. Føj for pokker.