#166818
Anonym

Til bettemis
Tak for det indlæg
Det er rart der er en der skriver et indlæg om hvordan systemet bliver brugt i bl.a. firmaer og hvor ringe sikkerheden er på NemID. Nem-idioti er nok det værste makværk der er lavet i nyre tid.

Der er desværre for få, der skriver om deres oplevelser med den manglende sikkerhed i NemID. Mange tænker, det er noget vi er blevet tvunget til, så der er ikke noget vi kan gøre ved.

Da jeg første gang hørte om NemID, da tænkte jeg, det måtte være en joke, der er da ingen i et demokratisk samfund der får vedtaget noget, der er så diktatorisk og monopolagtigt i Danmark.
Kom desværre til at sande det var rigtigt, det skulle alle tvinges til. Har stadig svært ved at fatte det.

Som jeg har begrundet, så var den økonomiske svindle med de div. gamle netbankløsninger yderst ringe. Så at NemID er lavet for at forbedre sikkerheden, er det rene sluder og vrøvl.

Der er jo en grund til private firmaer står i kø, for at blive tilmeldt og få adgang til NemID-databasen. De har øjnet alle de data de får adgang til og de muligheder det giver.

DanID skriver, »at folk skal nok lære at lide det hen af vejen.« Hvis man spørger befolkningen i Nord Korea, så kan de også lide at bo der. De har også vendet sig til det. Det gør det ikke bedre at bo der!
Når man læser disse links, så kan man kun tænke, hvad har der foregået oven i hovedet på de mennesker, der vil have dette NemID helvede indført!
Her er links »NemID skal tvinges ned i halsen på folk« og »Vi lærer at elske NemID med tiden«
http://www.business.dk/tech-mobil/danskerne-skal-vaere-digitalt-selvhjulpne-i-2015
http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/ECE1164179/vi-laerer-at-elske-nemid-med-tiden/

Som der kan læses på understånde link, Banker og Nets A/S skovler penge ind, fordi firmaet sidder på 96 procent af markedet. Det blev også en guldkalv, hvad NemID også bliver.
http://politiken.dk/tjek/penge/dinepenge/ECE1171068/danskerne-betaler-for-meget-for-betalingsservice/

Du har ikke misforstået noget, dette skal tvinges ned i halsen på alle, det bliver ganske givet sådanne, at de private firmaer der tilmelder sig NemID f.eks. forsikringsselskaber. De vil meddele folk der vil tegne en forsikring, at så skal man være tilmeldt NemID.
Det siges, »Ingen må dog blive udelukket fra adgang til ydelser og tjenester, som de har ret til.« Hvorfor har man så tvunget folk til kun en netbankløsning?

På understående links, kan læses om to (flere under debatten) der har fået stjålet sin identitet og politiet der intet gør!
http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2314402.ece
http://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2308635.ece Under dette links, skal man lige også huske at læse debatten nederst på siden!

At test og Klogeåge skriver og lover bål og brand, han du bare se bort fra. Der er altid dem som i Nord Korea der stiller sig op og forsvarer det værst af det værste, bl.a. fordi det er en del af det (har tilmeldt sig). Test har kun til formål at svine folk til på div. blogs.