#166582
Anonym

Der er ingen tvivl om at Danmark er ved at blive mere topstyret. Alene det faktum at vi har afgivet meget suverænitet til EU, som ikke er demokratisk, er en indikator for hvor vi er på vej hen. Vi ser det over det hele, vi bliver behandlet som børn, far bestemmer hvilken slags hund vi må få, far bestemmer at vi ikke må have hobbyknive, far bestemmer at vi skal bruge NemID o.s.v.

Til dem der er uenige. Hvad hedder EU’s præsident? NEJ, det er ikke Barroso! Hvad hedder han? Har du stemt på ham? Nå? Hvem har så valgt at han skal være præsident? Det har kommissionen! Har du stemt på kommissionen? Nej du har ej! Du har ikke en skid ret til at stemme kommissionen ind, som sidder med defacto magten i EU. Hvem har valgt kommissionen? Nej, det er ikke parlamentet, det er kommissionsformanden Barosso. Har du stemt på Barosso? Nej du har ej! Det er pralementet der har stemt på Barosso. Ja, det er rigtigt, du fik lov til at stemme folk ind i parlamentet, men de har ikke stort at skulle sige i Europæisk politik. Det var sådan man gjorde i Politburo under Stalin, det har ikke en skid med demokrati at gøre.

I øvrigt, fik du lov til at stemme om den sidste suverænitetsafgivelse? Nej du gjorde ej. Juhuu, vores “demokratiske” politikere har ødelagt vores grundlov, uden folkeafstemning! Vi blev næsten reddet da EU konstitutionen blev stemt ned af andre lande sidste gang, men så relancerer man den bare under et nyt navn, Lisabon traktaten, og den får landene i hvert fald ikke lov til at stemme om, denne gang SKAL den nemlig bare igennem.

Vi lever i en hullet illusion af et demokrati. EU er et oligarki, med en lille demokratisk sikkerhedsventil i form af et parlament. Men vidste du at parlamentet ikke engang har vetoret i forhold til alle typer love? Ja, der er visse ting som aldrig ser demokratiets lys, f.eks. når det drejer sig om udlevering af personoplysninger til USA.

Vi er blevet røvrendt, erkend det eller lev i en illussion.