#166434
HalliHallo

Forbrugeren, jeg giver op, men kan afslutningsvis blot konstatere, at dine svar i denne tråd har indholdt ikke mindre end 3-4 fejl, som du kun tøvende og nødtvunget har erkkendt.

At du i lang tid fastholdt at reglen i loven også gjaldt private ordninger siger næsten alt om dig. Herefter fremførte du at det var svært for selskaberne at skelne mellem privat- og arbejdsgiverordninger. Bagefter kom det imidlertid frem at det nu ikke længere var svært for de kommercielle selskaber, men kun for de medlemsejede, men hvilke medlemmer er det nu, der indbetaler på en livrente der? Hvis nogen indbetaler der er det jo nok på en rate- eller kap.pension.

Endvidere oplyste du, indskudsomkostninger androg omkring 11% af indbetalinger, hvorfor du ikke mente at der var nogen “skattefidus” alligevel. Hertil skrev jeg, at der også fandtes puljeordinger, hvor disse høje omkosntinger kunne undgåes. hvorfor ikke altid gøre opmærksom på de billigste pirser af hensyn til andre brugere?

Forbrugeren, jeg vil råde dig til fortrinsvis at anbefale Danske Banks 24/7 produkt ved bankskifte og så diskussioner om rådighesbeløb og køb af fast ejendom. (Tidligere mener jeg at du her var meget påståelig med hvilke produkter, der nu talte med til en 24/7-konto).

General Prier har du øjensynligt aldrig hørt om. Han bliver ellers altid af andre herinde betegnet som superskribenten og tit takker man ham overstrømmende og bukker og skraber for hans gode indlæg.

Det var sidste indlæg i denne tråd herfra.