#166360
Anonym

Til KlogeÅge
Vi er så nogen der har taget et standpunkt ”nej tak NemIDioti”, at du så forsøger at gøre os til grin det viser jo mere om dig end os.

Svar mig du store orakel..

Hvorfor er det så vigtigt for DanID at få en java-applet ind på din computer? Alle eksperter er enige om at den sagtens kunne undværes …

En Java applet kan skrives, så den har fuld læseadgang til din harddisk (DanID)!

Kom nu ikke og sig, at du ikke tror at det ville være PET’s vådeste drøm, at kunne sende en ny speciel lavet Java applet til mistænkte, så man lige kunne lave en fjerncheck af deres computer. Nu kan de med en dommers velsignelse ganske givet bruge DanID’s snifferfil til det.

Kom og fortæl mig, at du ikke tror at musikbranchen ville argumentere for at de skulle have lov at scanne din computer for ulovlige musiknumre, baseret på at de har set downloads fra din IP. Nu kan de med en dommers velsignelse ganske givet bruge DanID’s snifferfil til det!

Så kan du jo kalde mig konspirationsteoretikere alt det du vil. Vi kan jo snakke sammen om 5-10 år og se om jeg var konspirationsteoretikere, eller du var naiv. Husk, at bare fordi ens evner til at se farerne ikke er der, så betyder det ikke, at dem som kan, er dumme vel…

Har levet efter kontant princippet i hele mit liv, men det kan man heler ikke mere, da tosserne på bogen, har ligestillet det med at man er skattesvindler, eller narkohandler. Jeg har været stillet overfor spørgsmålet i en af mine banker »hvad jeg egentligt lavede og de kunne ikke se de havde nogle oplysninger på mig«! Der var ikke en masse DK-kort hævninger og BS betalinger. Så det er ikke helt uden problemer at leve sådan mere.

Det er meget sjældent jeg bruger mine kreditkort og en af de få gang, blev min konto bagefter malket for kr. 20.000,- ”på et internetkasino”. Det var et helt teater at få dem tilbage og et nyt kreditkort. Så jeg er ikke helt uden erfaring med, hvad der kan ske i den virkelig verden!

Fik kun internetbank fordi jeg rejser meget. De banker jeg valgte havde de løsninger jeg var tilfreds med. Havde ikke fantast til at tro, at tosserne på bogen, ville påtvinge folk en anden internetbank løsning.

Vil da lige efterprøve det du skriver om Danske Bank konti i udlandet. Det er måske en mulighed der kan bruges, til den jeg allerede har.

Med hensyn til sikkerhed så lige et par links:
http://mobil.berlingske.dk/touch/article.pml?guid=11101490
http://mobil.business.dk/article.pml;jsessionid=F910EA41FD63686321D28EB9F32BBC4E.uw-portal2?guid=11101425