Forside Fora Privatøkonomi NemID Fakta NemID Fakta

#166350
Anonym

@ GodtHumør.

Altså din måde at opsamle en masse oplysninger fra forskellige kilder og så blot sammenskrive dem uden en analyse og manglende kritisk stillingtagen til dine kilder samt argumentere for og imod; det er meget kendetegnende for konspirationsteoretikere. 🙂

Gu er det da noget lort at få SlemID trukket ned over hovedet. Fornæmelsen af et overgreb. Og hvor er det forældet med det analoge papkort.

Sikkerheden er dog teoretisk og også praktisk i systemet meget høj.!

————————————————————-
Den største svaghed er de mennesker der er ansat i systemet.
————————————————————-

Jeg fik trukket en masse penge på et aldrig benyttet kreditkort, så dataene fandtes ikke ude, og bankens svindelsafdeling måtte anerkende at den eneste mulighed for at det kunne ske var et brådent kar i sted i deres eget system lige fra det firma der håndtere fremstillingen af kreditkortene til bankens egne ansatte.

Desværre tror systemer på egen ufejlbarlighed og de offentlige er vel de værste. Monopoler er jo per definition eneste måde at gøre tingene på.

Nu er der jo en mulighed for dig til at komme i Godt Humør igen. Skrot din PC. Sluk internettet. Lev kontant. Betal regningerne kontant på posthuset. Afmeld PBS(nu Nots). Hav taletidskort. Lav ingen rutiner. Gør alt forskelligt hver eneste dag.

Enten er man analog eller også er man digital. Man kan ikke være anal(og)digital.