#166274
test

halihalo hvad jeg til stadighed ikke kan forstå er at du tager det personligt. Men du fordrejer i øvrigt så gang på gang sandheden. Der har været skrevet indlæg og diskuteret kunde forhold og mulig udviklinger i forskellige banker. Det er jo mybanker så mærkeligt er det vel ikke. Det er bestemt ikke nogen der har forsøgt at gi udtryk for at det de skriver er andet ind holdninger men f.eks. skrev jeg den 30. september 2009 09:11 følgende
30. september 2009 09:11
“når jeg ser på de tre senarier er det så det løber mig koldt ned at ryggen for jeg tror at det mest sansynlige er at EIK går konkurs og at jeg kommmer til at refincere til en højre rente ind den jeg har i dag eller at rente inde for den nærmeste fremtid ca et år stiger så jeg i realiteten har et fastforrentet lån på 5,5%.”

At renten steg fik jeg jo så ikke ret i selv om at EIK bank har hævet tillægget så rigeligt. Det 5% lån jeg lavede burde jeg aldrig have lavet. F1 sku ha været valget eller en boligprioritet hos Nordea eller Danske bank.

Men sådan er det jo med at spå

Alle der følger bare lidt med i medierne ved at der har været skrevet om problemer i forskellige banker over årne. Amagerbank, Eik og dansk bank bare for at nævne nogle. Men der er ikke nogen seriøse økonomer der mener at danske bank på noget tidspunkt i den seneste krise har været i fare for at gå ned. Når du så oveni skriver disse angreb på danske bank i den tror at det skulle irritere nogen og kalder mig for en støtte af danske bank ja så bliver det slet og ret bare grotesk.