#166142
HalliHallo

Hvordan vil du finde ud af det?

Man kunne forestille sig at det har noget at gøre med at man ved en privat ordning selv har foretaget sig noget aktivt, dvs. underskrevet en begæring m.v., hvorimod pensionspengene ved en tvungen ordning i de fleste tilfælde bliver overført til en konto i det selskab arbejdsgiveren har eller det der er aftalt i en den givne overenskomst.

Jeg vidste ikke at PFA også tog det omtalte udbetalingsgebyr, men det er så lavere end Danicas, der er på 59 kr. pr. måned uanset udbetalingens størrelse.

Men som sagt står det endnu hen i den uvisse om selskaberne må fortsætte med dette gebyr, da sagen som ovenfor nævnt p.t. verserer i Højesteret.

Men uanset udfaldet af sagen, så skal selskaberne jo have deres omkostninger dækket på en eller andet måde. Men hvorfor Danica lige opfandt et nyt gebyr overfor pensionisterne er lidt mærkeligt, men jeg tror det skyldes at de har mange, mange små policer, hvorved et sådant gebyr skæpper godt i kassen. Og når de så i forvejen ikke har være så gode til at få et godt afkast som flere andre selskaber, så er dette måske grunden.