#165894
Anonym

Til dem der stadig følger med og mangler noget, til under juletræet, til dem der er tilmeldt NemID:

Det må stå lysende klart for enhver at NemID er de evnesvages projekt. Timelange nedbrud (der har været længere nedbrud end reglerne om NemID tillader, selvom det er regelbrud sker der intet): http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/ECE1126536/nemid-draeber-myten-om-fiasko/.
Adm. Direktør Johnny Bennedsen for enevældet DanID, ham sker der intet. Hvis en borger i landet overtræder regler og bliver opdaget, så står samfundet klar med bøder og fængselsstraf. Tænk lige over det.

Komplet idiotisk log-in: Et runestens Papkort.

Det kommer på et tidspunkt til at koste penge at loge-in: http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/ECE1138666/minister-nemid-maa-godt-koste-penge/. osv.

Hvornår er der nogle at de ansvarlige tumper der får stoppet dette idiotiske projekt?

For lige også at nævne om registreringen af borgers laden og gøren. I denne artikel er vi det land på kloden der registrer flest DLD oplysninger (telefon- og internettrafik).
http://www.digi.no/858801/lagrer-82-000-dld-poster-per-danske-i-aar

Er der stadig nogle der tror man ikke vil udnytte mulighederne i NemID, hvor man kan det samme. Det eneste positive er, Staten kan ende med at drukne i oplysninger.

Det kunne for øvrigt være interessant, hvis der var nogen på dette fora der havde tilmeldt sig NemID og efter de havde fundet det ubrugeligt, så frameldt det. Hvor meget besvær og problemer det koster, at blive fri for NemID igen?

Ønsker alle en God jul!