#165758
Anonym

Det første tvivler jeg MEGET på at du skal forvente. Mine dage som “naiv forhåbningsfuld kunde” er ihvertfald long gone, men på den anden side burde Lolland da seriøst overveje at der noik er en DEL kunder som afventer deres udspil, og derfor må indse at de må komme med et eller andet “formidlende” til os der føler os… ehhh, ja “svindlet” er vel ikke for meget at sige om EIK-ledelsen’s udskejelser.

Man står jo, om ikke andet, bedre i forhandlingssituationen når man flytter bank.. end ved(endnu)en overtagelse.

Om erhvervsdelen er jeg nok den forkerte til at kommentere (da jeg jo som bekendt ikke ved noget som de små tal), men EIK gik jo i gang med systematisk at ødelægge bankens koncept allerede kort tid efter overtagelsen, så spørgsmålet er vel hvornår EIK kom i uføre finansielt med erhvervsdelen. Jeg tror bare slet ikke at de Færinger overhovedet havde fattet de koncept de købte, og dermed hvorfor de kunder de fik med, var i banken til at begynde med.

Jeg er ihvertfald umiddelbart efter første udspil, “endnu mere i markedet for en ny bank”! Jeg skylder en million, og har en kvart stående.. nogen forslag?