#165754
Anonym

Hvad er det i IKKE vil læse i mine indlæg???? Jeg har ud over de 500.000 kr i gæld, haft yderligere gæld pga samme virksomhed, og det har jeg indtil nu gået og betalt af på, og gør det stadig!!!!
Så hvis i mener jeg bare har siddet og set passivt til, så tager i fejl!!! Jeg HAR forsøgt i alle årene at komme af med al min gæld, med de midler jeg nu har haft. Jeg HAR forsøgt at indgå et frivillig forlig med banken, i et forsøg på at betale hvad jeg har kunnet finde råd til. Jeg har ikke en stor fed villa, eller en lækker sportsvogn i garagen, jeg er aldrig ude og rejse, og nyt tøj har jeg haft, så værsgo SPARK lidt mere til mig hvis i vil.
Troede dette var stedet hvor man kunne snakke med fornuftige mennesker der faktisk vidste noget om love og regler, men tog så fejl!!! TAK for hjælpen til alle jer fordømmende personer, i må jo have en rigtig god jul i jeres garanteret store villaer, som i helt sikkert har råd til, da i jo er så fornuftige ALDRIG at have forsøgt og skabe noget, og dermed heller ikke har haft risikoen for at falde i den forgældede fælde!!!