#165698
Anonym

Forbrug og faste udgifter er 2 vidt forskellige ting. Forbruget kan du skrue ned med det samme, mens de faste udgifter lige tager den tid det tager at opsige f.eks. et abbonnement.
Hvis man virkelige tjener mange penge, lad os sige 600.000,- hver, så håber jeg dette par er økonomiske fornuftige og stort set kun låner til et hus hvor de minimum ligger 10 % og betaler alle omkosterninger, så de kun har belånt huset med 90 % og indenfor kort tid så er boliglånet betalt ud, ergo så sidder de med en et lån tilbage. Hvis de har taget et fastforrentet lån, så kan en person jo sagtens betale dette alene mens den anden er arbejdsløs. Dette jeg prøver at nå frem til er, at folk er “dumme” rent økonomisk. Bare fordi man tjener mange penge, så belåner man sig til op over skorstenen, låner til en bil, hvis ikke 2, låner til alt.
Der hvor jeg brokker mig, det er at folk har fået lov til dette vandvid, men det er heldigvis stoppet – for en stund, for vi skal nok få sådan tilstande, at banker nærmest kaster penge efter folk igen igen.