#165696
Anonym

Til Forbrugeren
Det kan undre mig hvorfor Bankerne ville medvirke til dette statstyranni (NemID). Digital signatur var aldrig nogen succes, befolkningen var ikke interesseret i det produkt.
I stedet for staten acceptere det, så vælger Staten= (Nord Kora), at tvinge folk, gennem at diktere alle skal have NemID, hvis de ville kunne have en netbank.

Tror du måske at Nemdiktatur (DanID) stiller sig frem og siger, når der har været indbrud gennem NemID, nej vel!
Pointen er, tabene ved netbank hvor det er foregået ved misbrug af koder, er mindre end det ansatte i banksektoren svindlerfor (bedragerier overfor banken eller bankkunder).

Nu skriver du også at ”Bankerne vandt udbudet ” lidt sener skriver du ” da bankerne blandt andet af konkurrencehensyn ikke ville tillade, at et system som ikke var udviklet af bankerne blev brugt til login i bankerne.”
Pointen er, hvis det du skriver er rigtigt, så har Bankerne ikke vundet noget udbud, da bankerne så har fået det foræret, grundet deres trusler om log-in!

Nu skal det heller ikke glemmes, at Nets førhen PBS er privatejet (½ ejet af Nordmændene) http://preview.cms.borsen.dk/nyheder/privatoekonomi/artikel/1/190718/pbs_fusionerer_og_skifter_navn_til_nets.html , det er et privat firma der har adgang til alle din personlige oplysninger. De kan vel sælge dem hvis de har lyst.
Bemærk lige hvor lidt bl.a. Italienerne bruge elektronisk overførelser 2-3 procent!

EB skriver: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1473957.ece
Det er da rat, der er 900.000 mennesker der stadig har deres sunde fornuft og forstand i behold. De ønsker sikket heller ikke en dag, at finde alle deres oplysninger ude på Pirate Bay eller WikiLeaks.