#165064
HJL

Hej med jer.

Vedr. jeres mellemfinansierings behov på 300.000 kr. så er der ingen smarte måder at gøre det på. I skal have Nordea med på idéen om at købe uden at have solgt. Jeg tror det bliver dyrt at få dem med på den idé.

Har I tænkt på hvordan jeres rådighedsbeløb vil se ud hvis I ikke får solgt andelsboligen, der er vel stadig en husleje der skal betales?

Om I vælger fast eller variabel rente afhænger også lidt af hvor længe I har tænkt jer at blive boende. En 3 v. er den stor nok til familieforøgelse, eller er det ikke noget i har planer om. Hvis I skal flytte igen allerede om 5-7 år så kan det jo være at I slet ikke får ramt en konvertering, husk på renten skal stige til 7 % før det vil kunne betale sig at omlægge når lånet ikke er større end det jeres vil blive.

I kunne også overveje et prioritetslån på et par hundrede tusinde og så skyde den ekstra likviditet ind der, så har I også lidt at stå i mod med hvis I begge skulle ryge på støtten i en periode.

4 % fast er i øvrigt lukket nu så I bør tage et 5 % lån hvis det er fast rente i går efter. Kursen på 4 % lån er meget lav dvs. I vil få en meget stor hovedstol på jeres lån.