#111614
Anonym

En ‘indtægt’ på 30.000 hvoraf noget er løbende låneoptagelse, en uddannelse der ‘forhåbentligt’ bliver afsluttet og ‘måske’ fører til et job. Og et yderligere lånebehov. Næh, der ville jeg også sige stop og ‘Kom igen når du har fået dig et job’ hvis jeg var bank.
Og så lyder du nærmest som om folk skulle rose dig for at arbejde sort derudover. Den indtægt tror jeg trækker den modsatte vej. Du fremtræder ikke bare som en (skatte)bedrager, men når du næsten praler af det, også som en med andre moral-normer end de accepterede. Hvem ved – hvis banken fx i fremtiden sender dig en rykker, så er du nok også af den der synes det er helt retfærdigt at tilbagebetalingerne stoppes indtil banken har lært ‘at opføre sig ordentlig’.
Næh, se at få afviklet den gæld hurtigst muligt og vær glad for at du ikke bliver anmeldt. Så kommer du nemlig i en situation hvor du SLET ikke kan tilbagebetale noget som helst. Og hold så i det mindste kæft med dine lovovertrædelser hvis du ikke helt kan holde op med sort arbejde.