#111610
Anonym

Jeg kom sgu til at trykke lidt for hurtigt på send kanppen så vi prøver lige igen.
Jeg er ny bruger med et, åbenbart, velkendt problem.
Skylder 82000 til Amagerbanken til en rente på 13 procent hvilket jeg syntes er i overkanten. Jeg undersøger derfor muligheden for at skifte bank i øjeblikket og forhøje lånet med 20 000, men støder på samme problem gang på gang. Min indkomst. Jeg er i gang med en videregående uddannelse, er forhåbentlig færdiguddannet journalist om et års tid og modtager derfor SU, supleret med et SU-lån de sidste to år(samlet 30 000). Derudover arbejder jeg sort for ca. det dobbelte af hvad jeg modtager af SU om måneden. Men det kan de forskellige bankrådgivere ikke tage med i deres betragtning når de skal stykke et lånetilbud sammen, og derfor har jeg kun modtaget nej indtil videre.
Det skal nævnes at jeg løbende sætter den løn jeg modtager sort ind på min konto og har vedlagt kontoudskrifter til de forskellige banker som bevis derpå.
Det, kombineret med en indtræden på arbejdsmarkedet som færdiguddannet indenfor en overskuelig fremtid, mente jeg ville gøre mig mere attraktiv for bankerne at få indendøre men åbenbart ikke. Har jeg misforstået noget, er jeg gået i de forkerte banker eller er den udelukkende fokus på min økonomiske situation ligenu et reelt billede af bankernes kreditvurdering?
Håber der er nogen der vil sætte lidt tid af til at svare!!