#164838
Anonym

Tak Test…

Det var ikke meningen dette skulle blive en samfundsdiskusion, jeg søgte svar på et spg af pensions karakter, – og dette spg har jeg fået besvaret. så tak til jer :O)

Til hvem der skulle være interesseret, uden at det bliver politisk, så er det jo ikke for at snyde, jeg oprettede mit indlæg. – At bruge ordet smuthul er måske ikke den mest brugbare vending, men det jeg søgte var information om hvad man kunne stille op med mine LOVLIGT tjente penge, uden at komme i klemme.

til dig HAlli-hallo – vil jeg bare lige indskyde…

Jeg har i år fået ca 60.000 kr af staten til tilskud til min uddannelse. – FØR SKAT. Var jeg en Samfundsnasser – ville jeg ikke løfte en finger derudover. – jeg har i stedet arbejdet i min fritid – og i år betalt ca. 50.000 kr i skat af mine indtægter. – At kalde mig en snyder, en samfundsnasser og sammenligne mig med bistandsklienter og ugidelige mennesker er en fornærmelse… jeg har faktisk stort set selv finansieret min støtte, samtidig med at jeg gavner samfundet med at blive mere vidende, og dermed en bedre borger for landet. Hvis du ikke er klar over det, er mit studie et fuldtids-arrangement, 37-40 timer ugentligt – og derudover har jeg så arbejdet ca. 10-15 timer ugentligt ved siden af, – egentlig på opfordring fra staten. – for at bidrage til landets “kage” og for at få studierelevant erfaring.

Så vær sød at lade være med at kalde mig en snylter, min sti er ren…