#164624
Anonym

Bankerne har altid skulle betale 5 Kr på kundens vejene. Det er der intet nyt i. Nogle har dog tidligere valgt at sluge denne omkostning selv som en konkurrence parameter. Men de har stadig betalt den for dig. Jeg er nu enig med Generalen i at det sundeste er at bankens forbrug bliver betalt af dem der reelt benytter ydelsen, i stedet for at omkostningen bliver dækket ind af andre produkter (og dermed andre kunder).

På samme måde leder du jo netop også selv efter en webbaseret bank. Det er vel selvfølgeligt fordi at du forståeligt nok *ikke* vil betale for de gigantiske filialnet som er tilrådig for hr. og fru Hansen, som godt kan lide at komme ind med deres check om formiddagen og få sig en sludder med den søde bankdame. Den slags koster banken penge, og derfor synes jeg at det er helt rimeligt at der bliver lagt gebyrer på denne type handlinger, i stedet for at de sluger omkostningen og så tager højere renter på produkter som ikke har noget med den anden ydelse at gøre.

p.s. Ud fra dine tal ville jeg nok være mere bekymret over stiftelsesgebyrer ved et nyt lån, end at spare 1% på renten af et lille beløb. Jeg ville kun skifte hvis du kan få oprettet en kassekredit helt gebyrfrit. 8% i rente er slet ikke så dårligt på et blankolån/kassekredit uden sikkerhed.