#164612
Anonym

Jeg arbejder lidt på sagen med de her regler og betingelser for mit lån. Lader det sig gøre, at jeg kan flytte løn – så flytter jeg løn, ellers må jeg vente.

Men, det bringer mig til et ekstra spørgsmål.

Hvis jeg vælger at skifte Nemkonto til ny bank, hvordan står jeg så med kontokort. Jeg har pt. et Mastercard Direct mener jeg det hedder, det passer mig fint, at det er debet – og det kunne jeg for min skyld fint leve med i ny bank. Det vigtige er, at jeg kan tilgå mine penge – også uden for åbningstider.

Men, hvorvidt er det et “krav” at man har et kort tilknyttet sin nemkonto? Det være sig et mastercard/visa “electron-style” eller et ganske alm. hævekort som jeg dog mener er erstattet af de her debet-kort ala. Mastercard/Visa Electron – er det noget jeg kan gøre krav på, eller er det noget som er et ekstra “gode” i banken?

Jeg antager at jeg har fuld råderet over mine penge til hver en tid, men jeg har også læst noget om, at der ikke altid er kort til kontoen… Så, hvis nogen kan be- /afkræfte dette rygte, ville jeg være glad. For hvis jeg står i den situation, at jeg ikke kan tilgå mine penge efterfølgende, er der jo ikke meget smart i det.