#164606
Anonym

Sikke en gang posting S*

Nå – men til sagen. Du skal jo nok læse din kontakt omhyggeligt igennem – om der står noget om at du er bundet til at have din lønkonto i DB. For så kan de sige, at du misligeholder dine forpligtigelser og opsige lånet til straksinfrielse.

Men jeg har gjort det samme for en hel del år siden. Jeg magtede ikke at komme på talefod med min daværende bank – og gik simpelt hen ind og oprettede en lønkonto i en ny bank – og sørgede selvfølgelig for at overholde mine afdrag.

Jeg tror nu nok at bankerne er mere på vagt overfor “bankshoppere” – og derfor vil have svært ved at starte ud med at låne dig penge.

Hvorom alting er, så synes jeg DB lyder meget ufleksibel – selvfølgelig er det ikke deres ansvar at SKAT laver en regnefejl – men du ville jo, i givet fald, skulle betale for at få henstand med låneafdraget.

Hvad med at skrive et “forundringsbrev” til ledelsen af bankfilialen – og fortæl dem hvordan du oplever, du bliver behandlet. At du – selvfølgelig – har dummet dig med den kassekredit – men at du betaler dyre lærepenge for den dumhed. At du har overholdt alle dine forplitigelser efterfølgende, og synes det er en træls situation. Jeg ville godt nok blive noget fortørnet, hvis en bankrådgiver sagde sådan til mig.

Mvh Henriette